Om os

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

CUBILOO kabinen

CUBILOO kabinen – toilet og badekabine til brug ved renovering, hvor der er brug for en holdbar midlertidig løsning. CUBILOO kabinen er en fuldt udstyret toilet- og badekabine som opstilles på få timer, tilsluttet eksisterende installationer.

Læs mere om CUBILOO kabinen

VVS/Blikkenslager

Med vores erfaringer inden for vvs-/blikkenslagerbranchen, udføres komplekse renoveringer af gl. bygninger såvel som moderne nybyggerier – for både større og mindre virksomheder.

Læs mere om vores VVS/Blikkenslager ydelser

Om os

Østergaards A/S blev grundlagt i 1996 af Flemming Østergaard, og er i dag en koncern under ØES holding.

Virksomheden tilstræber altid at efterleve kundens ønsker samt behov. Men vores mission er klar “håndværket skal være i centrum” , via dygtige og faglærte medarbejder kan virksomheden fastholde dette mål.

Virksomheden holder til på Gisselfeldvej 14 i Vallensbæk Strand. Her er der kontor og værksteder samlet under samme tag.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 43 73 75 98 eller send en mail til hk@o-as.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.